Gultas, visā Latvijā

Drukāt

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
1. līmeņa profesionālā augstākā izglītība, uzņemšana šādās specialitātēs: ārstniecības specialitātes, mācības veselībai, ārsta palīgs, radiologa asistents, biomedicīnas laborants, laborants, podologs, sociālā aprūpe, sociālais rehabilitētājs, rehabilitētājs, valsts budžeta vietas, maksas studiju programmas, studijas notiek dienas

G & J, SIA, Logu un durvju ražotne, galdniecība

Dobeles šoseja 2, Jelgava, LV-3007
plauktiņi, bāra letes, krēsli, žurnāla galdiņi, sekcijas, kumodes, vitrīnas, datorgalds, divstāvu bērnu gultas

Maziņš kā jūra, privātais bērnudārzs, SIA Skolmeistars

Lielirbes 13, Rīga LV-1046
Privātais bērnudārzs, dārziņš, Privātā pirmsskolas izglītības iestāde, bērnu dārzs Pārdaugavā, Bērnu pieskatīšana, Bērnu izziņas, mācību materiāli, uzskates materiālu gatavošana, tirdzniecība, izbraukuma semināri, profesionālas konsultācijas uz vietas, vecāku apmācība, harmoniskas personības veidošana, bērnudārzi, pirmsskolas

Lazurīts S, SIA

Zemitāna iela 3, Rīga LV-1012
masīvkoka mēbeles, lamināta mēbeles, dizains un interjers, mēbeles skolām, mēbeles bērnudārziem, plaukti, gultas , dokumentu skapji, iebūvējamie skapji, garderobes skapji, administratora darba vieta, dīvāni, matrači, gultas

Projekcijas dizains, SIA, mēbeļu un dizaina salons

Cēsu 20, Rīga, LV-1012
Guļamistabas mēbeles, guļamistabu mēbeles, gultas , naktsskapis, kumode, kumodes, matrači, kombinētas, guļamistabas mēbeles, gultas , skapīši, guļamistabu mēbeles.

Abavas laivas, laivu noma

"Abavas" , Rendas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3319
Pie Usmas ezera krastā - Bebru, Zvejnieku māja, (17 un 4 vietas, līdz 21 cilvēkam klātas gultas ).

Viesnīca Viktorija ***

A.Čaka 55, Rīga, LV-1011
Patīkamas cenas Rīgas sirdī, centrālā stacija, autoosta, centrāltirgus, Vecpilsēta atrodas 1, 2 km attālumā, starptautiskā lidosta „Rīga” atrodas 10 km attālumā. Stāvvieta, lobbi bārs, diennakts viesu reģistrācija, bezmaksas WIFI, katrs numurs ir aprīkots ar individuālu wc, viesnīcas tuvumā atrodas populāri restorāni, kafejnīcas, bistro,

WE Furniture, SIA, Mīksto mēbeļu, dīvānu veikals-noliktava

Brīvības gatve 401, Rīga LV-1024
veikals – noliktava, Dīvānu noliktava, Matrači 90x200, 140x200, 160x200, 180x200, Kontinentāl tipa gultas , , Tapsētas gultas , Gultas ar audumu.

Lite, SIA

Krūzes 3, Rīga, LV-1046
šūšana, šūšanas pakalpojumi, logu noformēšana, aizkaru dizains, aizkaru odelēšana, aizkaru uzstādīšana, gultas

General Cleaning, SIA

Krustkalni, Zālītes 10, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Biroja telpu uzkopšana. Ikdienas uzkopšana, teritorijas sakopšana, logu un vitrīnu, fasādes, fasāžu, rāmju, stikla starpsienu mazgāšana, paklāju un mēbeļu ķīmiskā tīrīšana, uzkopšana pēc remonta, grīdas segumu tīrīšana, mazgāšana, pārklāšana ar aizsargkārtu, pulēšana, vaskošana, mīksto segumu, mēbeļu padziļināta tīrīšana, flīžu starpu

N-Deko, SIA, Aizkaru žalūziju salons Valmierā

Cēsu 2, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Aizkari, žalūzijas. Žalūziju serviss, žalūziju izgatavošana, nomērīšana, žalūzijas pēc pasūtījuma. Rullo žalūzijas, kasešu rullo žalūzijas, minirullo žalūzijas, vertikālās žalūzijas, horizontālās alumīnija žalūzijas, horizontālās koka žalūzijas, plisē žalūzijas, plisētās žalūzijas, fasādes žalūzijas, žalūzijas slīpajiem logiem,

Valants, SIA, Veikals

K.Barona 40, Jelgava, LV-3001
Mēbeles, skapji, bērnu mēbeles, datorgaldi, datorkrēsli, garderobes, gultas , krēsli, kumodes, matrači

Zoo Pro, SIA, Veikals

Nīcgales 2a, Rīga LV-1035
Absorbējošie paladziņi suņiem. Sausā barība suņiem. Konservi suņiem. Gardumi suņiem. Guļvietas suņiem. Sausā barība kaķiem. Konservi kaķiem. Gardumi kaķiem. Pakaiši kaķiem. Aksesuāri, rotaļlietas kaķiem. Guļvietas kaķiem. Barība grauzējiem. Aksesuāri grauzējiem. Gardumi-papildbarība grauzējiem. Skaidas, smiltis, granulas,

ATN, SIA, Biroja krēsli

Antenas 3, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Biroja mēbeles ✓ Biroja krēsli ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Mīkstās mēbeles - dīvāni Par mums: SIA "ATN" ir dibināta 1993. gadā un ir viena no pirmajām firmām Latvijā, kas sāka piedāvāt kvalitatīvus biroja krēslus un biroja mēbeles. Piedāvājuma klāstā ir biroja krēsli no Čehijas un Itālijas, kā arī Latvijā un Itālijā ražotas biroja mēbeles. SIA "ATN" piedāvā arī mēbeles mājai - guļamistabas mēbeles: gultas, skapjus, kumodes; viesistabas mēbeles - sekcijas, galdus un krēslus. Mēbeles ir ražotas labākajos Itālijas, Beļģijas un Polijas uzņēmumos. Biroja mēbeles un krēslus, kā arī mēbeles mājai var apskatīt un iegādāties mūsu salonā Rīgā, Antenas ielā 3 (ieeja no Mūkusalas ielas). SIA "ATN" nodrošina mēbeļu transportēšanu un uzstādīšanu pie klienta.

Freiga, SIA, mēbeļu ražotne

Kuldīgas 12, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts: SIA “Freiga”, apvienojot tehnoloģiskos risinājumus un klienta ieceres, spēj realizēt gan klasiskus, gan ekstravagantus pasūtījumus. Plašas dizaina un aksesuāru variācijas iespējamas koka logu, ārdurvju, kāpņu, dažādu mēbeļu un iekārtu pasūtījumos. Stingra un nepārtraukta kvalitātes kontroles veikšana viscaur ražošanas procesā ļauj SIA “Freiga” garantēt produkcijas kvalitāti.

Tiara L, SIA

Skolas 1, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

SIA "Tiara-L" - ātra un kvalitatīva veļas mazgāšana, gludināšana un ķīmiskā tīrīšana juridiskām un privātpersonām. Piedāvājumā savākšanas un piegādes pakalpojums Liepājā, 2.00 eiro pie pasūtījuma summas.

Ligna, SIA

Meijermuiža , Drabešu pagasts, Cēsu nov., LV-4101
Galdniecības izstrādājumi:: ✓ Koka durvis ✓ Koka logi ✓ Grīdas dēļi ✓ Mēbeles Galdniecība:

Koka logi, durvis, mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Piegāde, uzmērīšana, uzstādīšana. Galdnieka pakalpojumi pēc pasūtījuma.

 

GE Woodworks, Lejas Ozoli, SIA

"Lejas Ozoli" , Vaives pagasts, Cēsu nov., LV-4136
Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma: ✓ Durvis un logi ✓ Virtuves mēbeles ✓ Skapji ✓ Kāpnes ✓ Iekštelpu un āra mēbeles Mēbeļu ražotājs:

GE Woodworks ir pilna servisa mēbeļu ražotājs, kuru vada Gints Eliass un kas atrodas Cēsu novada Vaives pagastā, Latvijā.

Mebir S, SIA

Atbrīvošanas aleja 122, Rēzekne, LV-4601
Par uzņēmumu:

Ne vienmēr, plānojot mājas vai dzīvokļa iekārtojumu un iegādājoties vajadzīgās mēbeles, der standarta izmēri. Tādos gadījumos nepieciešama individuāla pieeja konkrētajai situācijai, un tas savukārt nozīmē, ka jāatrod uzņēmums, kas spēs īstenot klienta vajadzības. Rēzeknē tāds uzņēmums esam mēs: SIA "MEBIR S".    

Mūsu firma, kas dibināta 2005. gadā, orientējas uz mēbeļu izgatavošanu pēc individuāla pasūtījuma, piegādi un uzstādīšanu, kā arī mēbeļu furnitūru. Tiek izpildīti pasūtījumi virtuves un guļamistabas mēbelēm, iebūvējamiem skapjiem un citām korpusa mēbelēm no lamināta, finiera, nažfiniera, akrila. Mēbeļu fasādes tiek krāsotas dažādās krāsās atbilstoši katra klienta gaumei un vēlmēm.    

SIA "MEBIR S" saviem klientiem spēj nodrošināt profesionālu un individuālu apkalpošanu, piedāvājot dažādus dizaina risinājumus, cenšoties strādāt tā, lai nekas neatkārtotos, nebūtu vienādu mēbeļu, lai katrs klients saņemtu kaut ko jaunu tieši viņam. Kā būtisku priekšrocību var minēt uzņēmuma elastību, jo iespējams izgatavot tieši tāda izmēra mēbeles, kādas nepieciešamas. Sevišķi svarīgi tas ir gadījumā, ja jāapmēbelē maza telpa, bet negribas zaudēt tik dārgo platību.

Burtakas, SIA, Atpūtas komplekss, viesu nams Vidzemē

"Burtakas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Piedāvājam: ✓ Pirts ✓ Peldvietas dīķos ✓ Kubla pirts ✓ Aktīva atpūta ✓ Brauciens ar laivu ✓ Viesu nams ✓ Romantiskais namiņš diviem Atpūtas komplekss:

Laipni lūdzam ar visu ģimeni un draugu pulku brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Vārda tiešā nozīmē – velnišķīgi labi atpūsties!